​Mountainbikes

​Mountainbike forhandles i Grenaa

​Mountainbike er blevet utrolig populært gennem de seneste fem år, hvor der er kommet mange forskellige mountainbike motionsløb til landet, og deltagerantallet er steget markant. Det kan vi hos Centrum Cykler mærke, og derfor har vi altid et stort og flot udvalg af forskellige mountainbikes, som du skal være velkommen til at kigge nærmere på, og prøve at køre en tur på. Vores cykelforretning ligger i Grenaa tæt på Djursland.

Besøg os og se vores store udvalg

Vi fører bl.a. mountainbikes fra PRINCIPIA og Raam, hvor vi har flere forskellige modeller, så der findes cykler til forskellige prisklasser. Derudover kan du også købe cross cykel, citybike, el-cykel, cykelhjelm og andet udstyr til cyklen hos os. Vi forhandler mange forskellige typer cykler i forskellige prisklasser både til dame, herre og børn – så mon ikke du finder en cykel hos os, der passer til dine behov? Hold også øje med de gode tilbud, vi ofte har på cykler.

Vær fornuftig, når du køber mountainbike

Særligt blandt mændene er mountainbike blevet populært, og mange kommer ned til os og siger, at de skal have en god mountainbike. Mange forbinder en god mountainbike med den dyreste, vi har, og det er på sin vis også korrekt. Dog er den dyreste mountainbike ikke altid den helt rette for motionisten, som blot ønsker at køre motionsløb for hyggens skyld – der kan en billig model sagtens gå an.

​Hvilken mountainbike skal man vælge?

Vi kan kun anbefale, at man allerede hjemmefra overvejer, hvor meget den skal bruges, og derudfra lægger et budget af til cyklen. Vores mountainbikes er altid rigtige gode cykler, som næsten med garanti vil tilfredsstille dig og dine behov.​

Prøv en tur – kontakt os og hør mere

Har du planer om at anskaffe dig en mountainbike, og bor du i Grenaa eller omegn, så tag et kig ned forbi vores forretning i Grenaa. Så vil vi kunne hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål. Du vil også få fornemmelsen af vores mange mountainbikes, og naturligvis få lov til at få en prøvetur på dem.

​Du skal også være meget velkommen til at kontakte os på vores e-mail info@cyklergrenaa.dk eller telefon 86 32 55 15.

Kontakt os i dag