Scootere

Scootere af høj standard forhandles

Som autoriseret cykelforhandler forhandler vi hos Centrum Cykler i Grenaa på Djursland også et bredt udvalg af scootere og dertil en lang række forskelligt tilbehør og reservedele til disse. Vores mekanikere er dygtige til at skrue på scootere, og derfor kan vi udføre alle former for reparationer og vedligeholdelse af din scooter.

Vi tilbyder også gode råd og vejledninger i forbindelse med køb af en scooter. Alle vores scootere er naturligvis godkendte og lever op til alle lovkrav, der stilles, både hvad angår hastighed og sikkerhed.

Masser af lækkert tilbehør til scootere

I vores forretning har vi et stort udvalg af flot udstyr til scootere. Vi fører mærker som Honda, PGO og Kymco, og vi ligger inde med et stort udvalg af reservedele til særligt PGO-scootere. Samtidig har vi kvalitetsscooterhjelme fra mærker som Takachi og Caberg. Vi har naturligvis også værktøj, kædespray og olie til din scooter, så den kan køre som smurt igen.

Vi går meget op i sikkerhed, og vil derfor gerne se et gyldigt kørekort, før vi foretager et salg af vores scootere.​

Kig forbi vores forretning og se vores udvalg

Vores forretning har beliggenhed i Grenaa, så bor du på Djursland, er du meget velkommen til at besøge os og se vores flotte udvalg af scootere. Du skal også være velkommen til at kontakte os enten på telefon 86 32 55 15, på e-mail info@cyklergrenaa.dk eller ved at skrive til os her. Så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt og hjælpe dig med det helt rigtige valg for dig.

Kontakt os i dag