EasyGo scootere

​Senior scooter: El-scooter med optimal komfort

Mangler du en praktisk senior scooter, der kan tage dig fra a til b? Så er du landet det rette sted. Hos Centrum Cykler sælger og reparerer vi cykler, scootere og elkøretøjer.

Du finder vores butik og værksted i Grenaa på Djursland, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med deres cykel- og scooterbehov – lige fra senior scooter til handicap scooter.

Hvilke mobility scootere fører vi?

Hos Centrum Cykler finder du et bredt udvalg af forskellige elektriske EasyGo scootere med både 3 hjul og 4 hjul. EasyGo fremstiller mobility scooter og handicap scootere i den absolut bedste kvalitet, hvor modellerne L4B og L4C er nogle af de bedst sælgende.

Der er mange fordele ved at vælge en EasyGo scooter:

  • Komforten er i top
  • Den er skabt til at kunne modstå det hårde, kolde og våde danske klima
  • Scooteren kan stå udenfor i rusk og regn​
  • Designet er elegant
  • Den er fuld affjedret og med anti tippe-funktion
  • Den er batteridrevet​

Du kan få en EasyGo senior scooter i forskellige varianter. Vi fører både indendørsmodeller, som kan skilles ad og medbringes, ligesom vi har udendørsmodeller, der kan klare forskelligt terræn.

Ud over at få en solid senior scooter får du også standardudstyr bestående af varekurv, sidespejle samt komfortsæde med.

Hvad koster en senior scooter?

Vi fører senior scootere i forskellige prisniveauer, og som udgangspunkt bestræber vi os på at holde vores priser i bund.

Du kan til enhver tid høre, om vi har en god og billig pris på en senior scooter til dig.

Kom og se vores senior scootere – eller kontakt os for at høre mere

Du er altid velkommen forbi i butikken, ligesom du kan kontakte os via både telefon og e-mail. Ring til os på 86 32 55 15, eller skriv til info@cyklergrenaa.dk.​

Kontakt os i dag