Elcykler

Elcykler af høj kvalitet forhandles hos cykelhandler

Elcykler har for alvor vundet frem herhjemme, og derfor har vi hos Centrum Cykler i Grenaa samlet et flot udvalg af elcykler af allerhøjeste kvalitet. Elcykler er særdeles praktisk for ældre mennesker, personer med ondt i ryggen eller andre former for skavanker, som stadig ønsker at få motion os frisk luft, fremfor at bruge sin tid i bilen og måske holde i kø.

Vi har elcykler fra blandt andet mærket E-fly, som producerer kvalitetsbevidste og utrolig flotte cykler til både herrer og damer. Så bor du på i Grenaa eller et andet sted på Djursland, så tag smut ned i vores cykelforretning og se vores flotte udvalg af elcykler.

En elcykel er nem at betjene

Tendensen har tidligere været, at folk var skeptiske over for elcykler, fordi prisen var noget højere, end den er i dag. Samtidig fordi man var bange for, om det nu var til at finde ud af at betjene cyklen, når der er en motor på. Heldigvis var denne skepsis hurtigt væk igen, og i dag kører der mange elcykler rundt på cykelstierne.

​Vi kan garantere dig for, at de er nemme at betjene. Du kan på håndtaget selv betjene motoren, justere farten eller tilmed slukke for den, hvis du helst selv vil træde dig fremad, og blot slå motoren til, når det går op ad bakke.

Prøv en af vores elcykler i dag

Besøger du vores forretning i Grenaa, eller kontakter du til os på telefon 86 32 55 15 eller på e-mail info@cyklergrenaa.dk, og melder din ankomst, så kan vi arrangere, at du kan prøvekøre en elcykel samme dag. På denne måde får du fornemmelsen af at køre på sådan en, og finde ud af, om det er noget for dig.

Kontakt os i dag