Telefon: 86 32 55 15

E-mail: info@cyklergrenaa.dk

​​Man - Tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 13.00

​Scootere af høj standard forhandles i Grenaa

Som autoriseret cykelforhandler har vi hos Centrum Cykler i Grenaa også et bredt udvalg af scootere og dertil en lang række forskelligt tilbehør til disse. Vores mekanikere er dygtige til at skrue på scootere, og derfor kan vi udføre alle former for reparationer og vedligeholdelse af din scooter. Vi tilbyder også gode råd og vejledninger i forbindelse med køb af en scooter. Alle vores scootere er naturligvis godkendte, og lever op til alle lovkrav der stilles, både hvad angår hastighed og sikkerhed.

Masser af lækkert tilbehør til scootere

I vores forretning har vi et stort udvalg af flot udstyr til scootere. Vi fører scootermærkerne Honda, PGO og Kymco, og vi ligger inde med et stort udvalg af reservedele til særligt PGO Scootere. Samtidig har vi kvalitetsscooterhjelme fra mærker som Takachi og Caberg. Vi har naturligvis også værktøj, kædespray og olie til din scooter, så den kan køre som smurt igen. 

Vi går meget op i sikkerhed, og vil derfor gerne se et gyldigt kørekort, før vi laver et salg af vores scootere.​ Vi har naturligvis også værktøj, kædespray og olie til din scooter, så den kan køre som smurt igen. Vi går meget op i sikkerhed, og vil derfor gerne se et gyldigt kørekort, før vi indgår en scooter-handel.

Besøg os i Grenaa

Vores forretning har beliggenhed i Grenaa, så bor du på Syddjurs, Norddjurs, så er du meget velkommen til at besøge os, og se vores flotte udvalg af scootere. Du skal også være velkommen til at kontakte os enten på telefon 86 32 55 15, på e-mail info@cyklergrenaa.dk eller ved at skrive til os her. Så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt og hjælpe dig med det helt rigtige valg for dig.​​

Firmainformation

Centrum Cykler

CVR: 34924651

​Adresseinformation

Lillegade 23

8500 Grenaa

Kontaktinformation​

E-mail: info@cyklergrenaa.dk

Telefon: 86 32 55 15

​Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte varer i butikken. Billeder på denne hjemmeside kan afvige fra den aktuelle vare.