Åbningstider: ​​Man - Tor: 08.00 - 17.00 - Fredag: 08.00 - 18.00 - Lørdag: 10.00 - 13.00 

​Mountainbike forhandles i Grenaa

Mountainbike er blevet utrolig populært gennem de seneste fem år, hvor der er kommet mange forskellige mountainbike motionsløb til landet, og deltagerantallet er steget markant. Det kan vi hos Centrum Cykler i Grenaa mærke, og derfor har vi altid et stort og flot udvalg af forskellige mountainbikes, som du skal være velkommen til at kigge nærmere på, og prøve at køre en tur på. Vi fører blandt andet mountainbikes fra PRINCIPIA og Raam, hvor vi har flere forskellige modeller, således at der findes cykler til forskellige prisklasser.

Køb en mountainbike med fornuft

Særligt blandt mændene er mountainbike blevet populært, og mange kommer ned til os og siger, at de skal have en god mountainbike. Mange forbinder en god mountainbike med den dyreste, vi har, og det er på sin vis også korrekt. Dog er den dyreste mountainbike ikke altid den helt rette for motionisten, som blot ønsker at køre motionsløb for hyggens skyld.

Vi kan kun anbefale, at man allerede hjemmefra at overvejer, hvor meget den skal bruges, og derudfra lægge et budget af til cyklen. Vores mountainbikes er altid rigtige gode cykler, som næsten med garanti vil tilfredsstille dig og dine behov.

Prøv en tur

Har du planer om, at anskaffe dig en mountainbike, og bor du på Syddjurs eller Norddjurs, i Grenaa eller omegn, så tag et kig ned forbi vores forretningi Grenaa. Så vil vi kunne hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål. Du vil også få fornemmelsen af vores mange mountainbikes, og naturligvis få lov til at få en prøvetur på dem. Du skal også være meget velkommen til at kontakte os på vores e-mail info@cyklergrenaa.dk eller telefon

86 32 5515. Vi glæder os til at se dig.

​Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte varer i butikken. Billeder på denne hjemmeside kan afvige fra den aktuelle vare.