Åbningstider: ​​Man - Tor: 08.00 - 17.00 - Fredag: 08.00 - 18.00 - Lørdag: 10.00 - 13.00 

  +45 års erfaring          Bredt udvalg af cykler          Hurtig & professionel service​

​Herrecykel til enhver smag

Er du på jagt efter en flot herrecykel, så du kan cykle til og fra arbejde, studie og hen til familie og venner? Så kan vi hos Centrum Cykler i Grenaa hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dit behov. 

Vi har et stort udvalg af flotte herrecykler i mange forskellige mærker, modeller, størrelser og kvaliteter, så du kan få en herrecykel, som passer til dine behov og dit budget. Vi har som autoriseret cykelforhandler også et stort sortiment af reservedele til cykler, cykelhjelme fra Lazer, Tec og Met, scooterdele til PGO scootere samt en masse andet lækkert udstyr i butikken.

Vi fører mange cykelmodeller i mærkerne:

  • Raleigh
  • Nishiki
  • Centurion
  • Principia
  • Winter
  • E-Fly​
  • Cultima
  • Raam

Find den rigtige herrecykel til dit behov

Det er altid spændende at kigge på cykler, men der ligger også en vis alvor bag at finde den helt rigtige cykel. Det er vigtigt, at du vælger efter dit nuværende eller fremtidige behov, så skal du cykle +10 km. hver eneste dag, så skal du have en herrecykel af en vis kvalitet. Samtidig skal du være ærlig og fortælle, hvor meget du går op i vedligeholdelse. Det er en ærgerlig fejl, at købe en flot og dyr cykel, for så ikke at vedligeholde denne.

Besøg os find din næste herrecykel

Skal du investere i en ny herrecykel, og bor du i området omkring Grenaa, eller på Syddjurs & Norddjurs, så kom ned og besøg os i forretningen. Så vil vi sammen finde frem til netop den herrecykel, som dækker dine behov og passer med dit budget. Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at kontakte os på e-mail info@cyklergrenaa.dk eller telefon 86 32 55 15.

Vi har den rette cykel til dig.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 82 anmeldelser fra Google og Facebook​

Åbningstider

Man - Tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 13.00​

​Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte varer i butikken. Billeder på denne hjemmeside kan afvige fra den aktuelle vare.